Heart for Dance

Workshop Burlesque/Show/Chairdance

Naast danslessen en optredens verzorgd Kitty Hart ook leuke workshops voor jong en oud. Vooral geschikt voor vrijgezelle feesten, vriendinnendagen of zomaar omdat het leuk is. Kijk welke workshop bij jou past. Kinderworkshops, Burlesque/Show/Chairdance of misschien wel Catwalk! Een workshop duurt anderhalf uur en deelname kan plaatsvinden vanaf 6 personen. Er wordt €25,- per persoon gevraagd.

Burlesque/Show/Chairdance is een combinatie van theater, dans, circus, chairdance, carnaval en klassieke 'striptease' waarbij in deze workshop niemand uit de kleren gaat. Dit allemaal met een grote dosis humor! Het draait allemaal om de suggestie, de kunst om met een knipoog te verleiden. Alles gebeurt met veel glitter, glamour, humor en high heels.

Je leert te stralen als een echte Burlesque/Show/Chairdance danseres net als Dita von Teese. Voel je voor één dag een échte Diva! Doe mee aan de allernieuwste danstrend 'Burlesque'. Als je zegt Burlesque, denk je aan cabaret, Dita von Teese, verleiden en humor!

Een Workshop Burlesque/Show/Chairdance is leuk voor:
- Vrijgezellenfeestjes
- Verjaardagen
- Bruiloften
- Niets is te gek.

Mee te nemen:
- Hoge hakken (liefst met een bandje om de enkel)
- Danssneakers (of sokken)
- Strakke kleding waar in bewogen kan worden, (uiteraard een beetje sexy, bijvoorbeeld, korset, jarretels, kousen en hotpants zijn helemaal goedgekeurd)
- Flesje water + handdoek
- En vooral zin om veel lol te maken!

De workshop wordt gegeven door Kitty Hart zelf. Beroemd door o.a. Lido en Moulin Rouge in Parijs. Op en top ervaring dus!

Voel je extravaganza, voel je DIVA!!!

img-20200201-wa0019 
 

Heart For Dance

Don Bosco
Julialaantje 26
2283 TB Rijswijk
Tel 06-42997315
heartfordance@zonnet.nl

Stuur ons een email